Concurs per a la urbanització exterior del Pavelló el Molinet de Reus

Les línies de joc delimiten els espais, defineixen els usos i es transformen en els elements de la urbanització


DADES DEL PROJECTE:
Lloc: Reus
Any: 2020
Superfície: 800 m2
Programa: Zona exterior amb espais per jugar i per estar. Graderies per salvar el desnivell.
Estat: PROJECTE

La urbanització de la zona exterior adjacent al pavelló el Molinet, a Reus, suposa la consolidació de tota la illa d’equipaments, formada per una escola, un institut i el propi pavelló. 

La proposta relaciona els diversos accessos, tant des de la via pública com des de la pròpia illa interior, amb un itinerari accessible, generant recorreguts suaus que resolen els desnivells existents. 

Hi ha espais per estar i per reposar amb ombra, que generen la vegetació i els seients allargats. També hi ha espais pròpiament dedicats a la pràctica esportiva no reglada, vinculats al pavelló: futbol, handbol, bàsquet s’hi poden practicar; patins, patinets o skates poden utilitzar l’espai. Però també altres usos que complementen l’esportiu, com per exemple la graderia que té una zona lliure al davant que funciona com a gran escenari. 

Les línies de joc que delimiten els espais de la zona urbanitzada son les mateixes que defineixen els usos que es poden donar i les que es transformen en elements de la urbanització: tanques, graderies, punts de llum o bancs.