Instal·lació per a l’estand de Signaturit 2016

La proposta és la materialització del procés entre la firma i la posterior gestió


DADES DEL PROJECTE:

Client: Signaturit
Lloc: GSMA Mobile World Congress Barcelona
Any: 2016
Coautors: Erik Herrera Iturat + Aina Bigorra

Signaturit és una app que té en el seu objectiu principal enviar, signar i gestionar tots els teus documents de forma segura i amb plena validesa legal.

Amb la nostra proposta d’estand i mitjançant l’ús de firmes físiques, una explosió de sobres i un cablejat, aconseguim recollir l’espai i fer-ne una abstracció. Al mateix temps, amb aquesta instal·lació volem representar tot aquest procés que es produeix a la xarxa, des què se signa un document i s’envia fins que es realitza la gestió. 

Per tant, els tres elements que formen part del procés que realitza l’aplicació Signaturit es materialitzen i mimetitzen en el mateix estand. Primerament la signatura del document, representada mitjançant lletres impreses. En segon lloc, l’enviament des de l’emissor fins al receptor, passant per aquest gran núvol de relacions que és la xarxa. L’enviament segur es mostra amb la col·locació de sobres i la xarxa amb un entrellat de fils. I per acabar, la gestió, que en aquest cas es simbolitza en el taulell que durant la fira es fa servir per rebre els clients i establir acords.