Parèntesi

Disseny de l’espai de la Torre de la Carrova per al DeltaChamber Music Festival


DADES DEL PROJECTE:

OrganitzaDeltaChamber Music Festival + COAC
Lloc: Amposta
Any: 2020
Fotos i text: DeltaChamber i Vèrtex Comunicació

El DeltaChamber Music Festival proposa una edició especial, trencadora, sensorial i adequada als temps que corren, una edició diferent de les viscudes anteriorment que es basa en els concerts en format 1 a 1, desenvolupat per Volkenroda Summer Concerts, un concepte que arriba en primícia a tot l’estat espanyol de la mà del Festival.

En moments de crisi, quan la vida cultural i social s’apaguen i els vincles i emocions es desenvolupen sobretot de manera digital, creix la necessitat d’un contacte personal vertader i d’una experiència musical analògica.

Aquest any és especial a conseqüència de la pandèmia que hem viscut. Així, el DeltaChamber Music Festival també és especial i ofereix concerts innovadors amb molta força emocional, dissenyats específicament per donar compliment a les recomanacions sanitàries. Són concerts individuals, íntims i personals de deu minuts cadascun, on un oient i un músic es troben en intimitat musical a una distància segura. Concerts personals que sorgeixen del contacte visual intens entre l’oient i el músic.