Invasió

Instal·lació col·laborativa dissenyada per a l’A Cel Obert 2019 amb la participació de 1950 alumnes d’11 centres educatius de les Terres de l’Ebre


DADES DEL PROJECTE:

Lloc: Tortosa
Any: 2019
Temàtica: La passió

Fotografies: Chirstopher Picón

Sentir com la vida agafa cos, es fa consistent i es va modelant per adoptar formes imprevisibles; té un camí que no és ni pla, ni continu, ni fàcil. Més aviat el recorrem amb alts i baixos, el viatgem de manera delirant i aprofitem les travessies, convertint-les en oportunitats, enlloc de fer els itineraris sencers, de manera pausada i calmada. Tot el que sentim en el “mentrestant” té nom i cognoms. Tots els sentiments que vivim els analitzem: els filtrem, suavitzem, matisem i passem pel tamís personal. Els fem grans i es fan grans a dins nostre, ens envolten i envaeixen. I és que la intensitat d’aquest filtre és proporcional a la percepció que en tenim cadascú.

La instal·lació representa aquest camí tortuós i esperançador que es fa gran, intens i ens omple com a persones. S’apropia de l’espai i ens evoca a com el sentim i el fem nostre: el pati i el camí de la vida.