Instal·lació per a l’estand de Captio 2014

Atenció i missatge en un únic gest. Una imatge suggerent, sensible i directa


DADES DEL PROJECTE:

Client: Captio
Lloc: GSMA Mobile World Congress Barcelona
Any: 2014
Coautors: Erik Herrera Iturat + Aina Bigorra

Amb l’objectiu d’aconseguir una major visibilitat i fer atractiva l’aposta de l’empresa Captio entre la gran quantitat de productes i serveis mostrats als visitants en el marc del Mobile World Congress Barcelona, es va realitzar una petita intervenció cridanera, que generés un missatge molt clar.

Enmig d’un món de gadgets, productes i equips multimèdia hipertecnificats, apareix un petit estand del qual surten volant gran quantitat de globus. Globus que s’emporten les factures que s’acumulen en el dia dia del món empresarial. Atenció i missatge en un únic gest. Una imatge suggerent, delicada, sensible que atreu la vista i va directa, que mou i aprofita l’emocional. Una càpsula d’amabilitat entre un entorn de taurons.

I és que la imatge que creen els globus que s’enduen les factures i t’allliberen d’elles és precisament el fi pel qual l’aplicació Captio ha estat creada: et permet tenir-les totes ordenades, classificades, estructurades i ben llistades sense la necessitat de tenir-les en un suport físic. Permet passar d’un món que tradicionalment ha estat en paper a un nou suport, el digital.